Inspiration - Christian Louboutin

Jag antar att man har lyckats rätt bra när några man kan skryta med att dessa kvinnor vill bära ens skor! Utöver de som syns på bilderna kan jag tala om att även Diane von Furstenberg, Hayden Panettiere, Gwyneth Paltrow och Catherine Deneuve är några exempel på CL-älskare.
Enjoy the pics! :)




En av världens mest framgångsrika kvinnor iförd Christian Louboutins studded spiked heels, det gillar vi!



Madonna är en av de mest framgångsrika och Angelina en av de vackraste kvinnorna i världen och båda ser bra ut i sina CL's. Inte är det första gången heller, bra jobbat Louboutin!



Jessica Alba i sina Iowa Pumps på någon tillställning för MTV. Notera hur det röda i skorna och klänningen går ihop och ger ett fulländat intryck till hennes vackra outfit.



Skönheten Beyonce Knowles har inte riktigt valt de klassiska svart-röda skorna, utan hottat upp det med lite guld. Vet inte om det var någon hit till den där klänningen, men å andra sidan är det en gammal bild, så hon kanske har ändrat sig nu. ^^,



Victoria Beckham, i sina Alti pumps, borde kanske se över vilken storlek hon har på fötterna egentligen. För visst ser det ut som om det glappar någon centimeter om man kollar bilden högst upp till höger!?
Aj, aj Victoria, nu får du nog mäta igen.



J-Lo har minsann inte sparat in på fluffet på sina skor! Tillsammans med en luftig baby-doll borde dessa göra succé i sängkammaren, eller vad tror ni?



Jennifer Lopez igen, i samma CL's som Heidi Klum. Heidi var först med att visa upp sig i dessa underbara skor, men jag tycker nog att Lopez gjorde ett bättre jobb när hon matchade dem med det vita. It brings the edge out - I love it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0