Italien

Nu blir det Italienresa och uppehåll tills på lördag! Ha det så bra alla bloggläsare, det tänker jag ha! ^^

I min garderob!

Tänkte slå ihop "Shoppat" med ny kategori, nämligen "I min garderob"! =) Så här kommer ett första inlägg om vad som kan tänkas finnas där inne..

Ett par lila skor från Donna Girl bland annat! Vet inte om de finns kvar nu, men jag har sett dem i någon affär relativt nyligen. Fast i andra färger tror jag. (Kommer ihåg att de fanns i någon slags champagne/beige/nude som var riktigt vacker.)
Jag gillar de här skorna, som jag och min bästa vän köpte samtidigt. (När man var liten hade man kompishalsband, nu har vi kompisskor istället! xD) Det är en helt otrolig färg på dem, ännu snyggare än på bilden, men de har också en stor nackdel. Bandet som sitter uppe vid rosetten är lite konstigt, det är som att det inte är format efter fotens vinkling på rätt sätt. Detta gör att det skaver lite och känns konstigt.
Men 3½ stjärnor får de i vilket fall, för den underbara färgen och den söta rosetten!


Nyheter från Iron Fist

Är det bara jag som tror sig ha missat att det finns lite nya härliga skor från Iron Fist hos Brandos? Och inte bara hos Brandos förresten, det finns fler som säljer det här märket som är så hett inom vissa kretsar. (Yes, jag gillar dem också. ^^) Är du ett fan? Kolla då på dessa ursöta par jag nyss blev blixtförälskad i!

Little Bows Peeps Platform: 699kr


Torn Skull 3 Bow Platform: 699kr


Gillar man inte sådana sockersöta skor kanske Kiss me Cobra, Oh no Platform eller Wolfbeater kan vara något. Eller varför inte Zombie stomper, som verkar vara en sko många dregglat över. Brandos har dem allihopa och till bäst pris dessutom. Men det är ju knappast bara där Iron fist finns, så här kommer en minilista över andra ställen som säljer skorna:

Mysteria.se: Har lagom många modeller, till ganska bra pris. Dessutom är det rea på några av skorna som inte finns på Brandos, så det kan vara värt att titta på.
Shock.se: Har lite fler par och till ungefär samma pris som Mysteria. Även de har en hel del som inte finns på Brandos och ytterligare ett plus är att affären faktiskt finns i verkligheten. Så har du vägarna förbi kan du gå dit och prova skorna på plats.
Rockin.se: Har många modeller som blandar de lite mer "kända" skorna (de som finns överallt) med en hel del jag aldrig sett förut. De förstnämnda kostar som på alla andra ställen, men många av de andra verkar ordentligt nedsatta. Det gillar vi!

Ytterligare ett tips till Iron Fist-älskaren, kolla även märken som Funtasma och Demonia, som har några skor lite liknande stil. De finns,tillsammans med några få par från Iron Fist, bland annat på Xplosion.

Somliga går med trasiga skor..

Igår hade jag ett par klackar jag fått från min mamma och syster när de var i Italien. Kändes lite extra sommarfint till en svart enkel klänning, men lyckan var inte lång vill jag lova. Helt plötsligt gick de sönder! Jag som inte använt dem mer än kanske max fem gånger! Tur att jag nästan alltid har ett par ballerina med mig att byta till när jag har skor med klack iaf.. =/


Här är skorna:
(Ursäkta det vackert avskavda nagellacket, har planer på att fixa det ikväll. ^^)


Knöt aldrig snörena som ska gå upp på benen, men jag antar att ni förstår hur de ser ut ändå. :)


Här är trasigt ställe nummer 1, det som skapar mest problem. (Bandet där framme sitter inte åt längre.)


Trasigt ställe nummer 2, det har liksom börjat lossna hela vägen.


Trasigt ställe nummer 3, är egentligen mest en close up på hälen på den ena skon där det har släppt rejält.



Fy vilken dålig kvalitet säger jag bara! Så himla trist när man fått dem i present och när de dessutom är köpta utomlands. Kanske att det går trixa lite med lim, så de åtminstone går att använda lite till. Men jag är inte direkt superglad ändå.
Har du råkat ut för något liknande och vad gjorde du åt det? Ge mig era storys! :D


Förresten, på tal om Italien så åker jag på spontanresa dit på söndag! Woho! :D Ni får vara utan uppdatering några dagar, men å andra sidan kommer jag förhoppningsvis hem med en massa att berätta om sedan.


Nellys High Heels Party!

Ni har väl inte missat att Nellys High Heels Party är tillbaka!? :D

Mingla en kväll med andra glada sko-älskare och se till att vara där i tid, så du kan ta del av både goodiebags och dessutom ha chansen att få ett par valfria skor från deras vernissage hemskickade till dig! HHPt kommer att hållas i följande städer:

6 juli Malmö (Prins Bernhard)
7 juli Båstad (Pepes Bodega)
8 juli Göteborg (Port Du Solei)
14 juli Gävle (Goya)
17 juli Halmstad (Leifs Lounge)
21 juli Visby (Gutekällarn)
22 juli Borgholm (Strand)

Mer info kan du hitta på deras facebooksida.




Önskar så att de kom till min stad så jag kunde gå, men icke. ):
Missade det förra året också, (då var de i en stad nära mig) för jag blev lite osäker på om jag kunde. Jäkla skit.


Fyra Flip Flop-Favoriter!

Som en liten hyllning till det vackra sommarvädret så får jag presentera dagens sko-span: flip flops! De jag tänkte tipsa om idag kommer från Brandos.se, som har så himla mycket av allting att man bara måste hitta något! ^^
Ipanema är märket som står bakom dagens skor.

Vi börjar med en solgul smällkaramell som verkligen piggar upp! Inte min absoluta favorit, men det förtjänar ändå en plats på listan. Finns även i lila och rött och kostar 199kr.

Nästa godbit skiftar från gräsgrönt till ljus lime och jag vet faktiskt inte om den är snyggast i grönt eller lila! Vill man inte ha så mycket färg finns den även i en beige ton, som funkar super den också. :) 199kr även för denna sko.



Nu går vi över till lite "exklusivare" flip flops, designade av Gisele Bündchen. 399kr är lite för mycket för mig, men de är verkligen heta! Dessutom är det lite annorlunda form på dem, med den vackra pluppen som genast förvandlas till ett smycke på foten. Finns även i en underbart gyllenbrun nyans.

Nu har Gisele varit framme igen! ^^ De här är verkligen utsökta och jag tror nästan de måste bli dagens favorit av de fyra. Stilrena och härliga, med en sjösjärna som utsmyckning. Skorna finns också i vitt och kostar 399kr.

Vilka blev din favorit? :D


Gillade du inte något par? Kolla Havaianas flip flops! Länken tar dig direkt till ett par neutrala, men ändå lite speciellt utformade skönheter i guld och fler snygga par finns det. :)


Vill ha?

Vet att jag har varit lite off den senaste tiden, förlåt förlåt! Minns ni att jag letade efter kilklackar? Det går fortfarande dåligt, men jag har hittat en sko jag gillar. Den finns i tre olika färger och eftersom jag hittat dem på Tradera är det även en viss prisskillnad.
Svarta: Gillar nog dem bäst egentligen, men de är självklart dyrast också. För tillfället kostar de 310 kronor plus frakt.
Vita: Nej, de hamnar nog på sista plats tror jag. Men jag gillar verkligen kontrasterna som uppstår med så mycket färg på den vita ytan. 200 kronor exklusive frakt.
Rosa: 185 kronor för dessa skor, som har lite annat mönster än de andra. Dödskallar istället för blommor och ett kvinnoansikte, jag gillar det! Om det blir några blir det troligtvis dessa.




Wedges från Odium

Hihi, dessa wedges från Odium tycker jag om! :D Brukar inte vara så mycket för skor med sådana där genomskinliga plastbitar i fram, istället för en simpel rem eller liknande, men i det här fallet kan jag nog ha lite överseende med det. (Fast 699kr är lite svårare att komma ifrån. =/ Lite väl dyrt tyckte jag!) Antar att ni bloggläsare inte delar min smak, men kom med kommentarer i vilket fall!
Jag tycker om dem, så det så! ^^


CL-fan med storlek 37?

Suck, varför känns hela Tradera invaderat av skor i storlek 37? (Jag har oftast 38 och har ingen direkt lust att kasta pengar på för små skor.) Nu inser jag naturligtvis att det är mycket jobbigare för de med storlek 41 och liknande, men lite kanske man kan få klaga ändå. ^^ Åtminstone när det finns väldigt prisvärda, klassiska CL-stövlar. (760 kronor är de uppe i.) Såg ett par röda Louboutins som var riktiga godbitar de också, med utrop 1200 kr.

(Sedan ska man naturligtvis kolla upp sånt där noga innan, så man slipper betala dyrt för kopior. Kom ihåg det! :)

Rabatter & nyheter

Tänkte ge er en liten up date angående lite olika online affärer jag tidigare tipsat om. :) Gojane.com, där exempelvis sommarskorna från igår kom ifrån har nu 30% rabatt på alla skor. Solestruck, där jag köpte mina underbara Unicorn Princess heels by Jeffrey Campbell, har nu fått inte en massa skor av nämnda designer. Modcloth.com har även de fått in spännande nyheter, nämligen en mångd olika små dekorationer till dina skor. Bland annat blommorna på bilden. 
Härligt! :D


Hett i sommar

Usch, jag vet att jag har varit hemskt dålig på att uppdatera, men det har verkligen varit full rulle den senaste tiden! ^^ Dessutom får jag inte lika mycket respons från er läsare heller. Ni ska ju vara min motor här, så kom igen nu! :P
Anyway, jag har ju sagt att jag inte hittar några kilklackar och läget är väl fortfarande detsamma. Har dock fått syn på ett par som skulle passa underbart bra nu i sommar, de ger mig en riktig beach-känsla! Skorna passar väl inte riktigt ihop med min stil egentligen, så därför överlåter jag dem åt er kära läsare! ^^ Reapriset ligger på endast $16 och skorna kan köpas här.



Annars tror jag att skorna från H&M's Fashion Against AIDS-kampanj kommer vara en klar hit i sommar. Tror inte att det är många som missat dem, men om ni av någon anledning har det så ser dem ju här. ;)


Gummistövlar = trend ?

Okej läsare, ni vet ju hur jag blir när jag inte riktigt förstår mig på saker! ^^ Dagens what-the-fudge-grej är.. *trumvirvel* Gummistövlar! Jaa, min dotter har gummistövlar att leka ute i när det har regnat och det är säkert kanonbra om man gärna är ute och trampar i träskmarker och liknande. Men sedan när är gummistövlar en trendgrej som folk betalar en massa massa pengar för? Dags för exempel!
Som ni förhoppningsvis ser på min lilla bild finns det en person vid namn Ilse Jacobsen, som tycker att stövlar är en bra grej. Människan har därför låtit tillverka några stycken i fula färger och lurat Brandos.se att försöka sälja dem för galna priser. (Jaa, jag är hård idag!) Orangea gummistövlar: 1199 kr, rosa gummiboots(?): 999 kr och vita gummistövlar: 1499 kr.
Kom igen nu Ilse, jag ser inte en enda gummistövel som är ute och shoppar i sommarvärmen! Vad är grejen?


Kilklackar sökes!

Är det bara jag som tycker att det är svårt att hitta ett par snygga kilklackar!? Seriöst, de finns överallt och ändå kan jag verkligen inte hitta några som känns hundra procent. Vill ha några roliga, färgglada grejer som passar på sommaren. Vad modet tycker bryr jag mig inte ett dugg om, så det är väl antagligen det som sätter käppar i hjulet. Är något trött på alla klumpar som bara finns i svart, brunt och nude. (Även om jag, faktiskt, verkligen gillar nude-trenden! ^^) Gah, jag vill ha mer helt enkelt! Det räcker inte med bruna remmar och en korkkil. :P

Usch, jag tycker att det är så trist att det inte går att hitta något vidare bra. Jag har varit/är faktiskt en motståndare till kilklackar och då hade det varit trevlig om någon ansträngt sig lite extra för att göra ett par som skulle kunna omvända mig. ^^ Hihi, nejvars, jag äger faktiskt ett par wedges. Mina coola turkos-gröna från Fornarina! :D Tyvärr har det strulat galet med dem ändå sedan jag köpte dem, för stjärnorna som sitter på trillar av. Alltså vågar jag inte använda det enda paret jag har. >_<



Här är de jag har. Hittade bara den här bilden tyvärr, vilket får dem att se ganska trista och fula ut i jämförelse med hur de ser ut på riktigt. =/


Onödiga prylar?

På amazon.com har du nu chansen att köpa denna hållare för hårborstar. Vet inte riktigt vad man ska med den till och den var så pass ful att jag inte kan se det som en kul grej heller.
Nej, en klar flopp i mina ögon.. x)



På tal om hårborstar, tjejjouren.se vill ha in blogginlägg om hår. Jag skrev faktiskt ett, gör det du också! :)

Order now!

Carrie stud shoes (från den nya Sex and the City-filmen) kan nu beställas! Skorna skickas om en vecka. :)

Cage

Åh, jag är fortfarande galet sugen på att köpa tavlan jag visade! Tyvärr räcker inte pengarna, men jag kanske kan spara lite och få det att gå ihop nästa månad.. Aja, måste visa en annan liten godbit av samma konstnär. Cage heter den och kostar $475. Vacker, men på tok för dyr!


Återblick

Usch, internet håller på att trilskas med mig idag, så det får bli ett kort inlägg och sedan sängen! Vi kör lite återkoppling till gamla inlägg; bland annat så har mina skor jag berättade om här kommit. (Jag skrev nog aldrig det, men till slut valde jag det översta paret med guldprickarna.) De känns fortfarande inte 100% mig, men det är lite kul ändå. :)
Tänkte även upplysa er om att MåBra har gjort ett litet test om hur de tyckte bland annat Easy Tone-skorna jag berättade om var att använda. Deras tankar hittar du här.

Coming soon - Carrie Stud Shoes from SATC

Själv har jag inte sett filmen än, men det går knappt en dag utan att man inte hör lovord om SATC 2 och kläderna i den. Nu har jag spanat in ett par av skorna Carrie har, som jag personligen tycker är riktigt snygga. De har inte släppts än på sidan jag hittade dem, men det finns en mail-lista man kan skriva upp sig på.
Heelsen kommer i svart, blått, grått, rött och beige och kostar $29.90. Ta en närmare titt här.

  


RSS 2.0