Nyheter från Iron Fist

Är det bara jag som tror sig ha missat att det finns lite nya härliga skor från Iron Fist hos Brandos? Och inte bara hos Brandos förresten, det finns fler som säljer det här märket som är så hett inom vissa kretsar. (Yes, jag gillar dem också. ^^) Är du ett fan? Kolla då på dessa ursöta par jag nyss blev blixtförälskad i!

Little Bows Peeps Platform: 699kr


Torn Skull 3 Bow Platform: 699kr


Gillar man inte sådana sockersöta skor kanske Kiss me Cobra, Oh no Platform eller Wolfbeater kan vara något. Eller varför inte Zombie stomper, som verkar vara en sko många dregglat över. Brandos har dem allihopa och till bäst pris dessutom. Men det är ju knappast bara där Iron fist finns, så här kommer en minilista över andra ställen som säljer skorna:

Mysteria.se: Har lagom många modeller, till ganska bra pris. Dessutom är det rea på några av skorna som inte finns på Brandos, så det kan vara värt att titta på.
Shock.se: Har lite fler par och till ungefär samma pris som Mysteria. Även de har en hel del som inte finns på Brandos och ytterligare ett plus är att affären faktiskt finns i verkligheten. Så har du vägarna förbi kan du gå dit och prova skorna på plats.
Rockin.se: Har många modeller som blandar de lite mer "kända" skorna (de som finns överallt) med en hel del jag aldrig sett förut. De förstnämnda kostar som på alla andra ställen, men många av de andra verkar ordentligt nedsatta. Det gillar vi!

Ytterligare ett tips till Iron Fist-älskaren, kolla även märken som Funtasma och Demonia, som har några skor lite liknande stil. De finns,tillsammans med några få par från Iron Fist, bland annat på Xplosion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0